Skip to main content

Winkelmandje

Close Cart

The philosophy – About FIEN

About FIEN ~ In een wereld waar je van een mooi moment een onvergetelijk moment moet maken, je nog meer straalt met handgemaakte gouden sieraden en leuke accessoires die bij je passen, het zo belangrijk is te genieten van de kleine momentjes ontstond het idee van het merk FIEN. Je kunt de meest exclusieve items vinden en ook leuke cadeautjes om jezelf of een ander mee te verwennen.

De basis van het merk FIEN, vernoemd naar de dochter van FIENS founder, bestaat uit de exclusieve handgemaakte oorbellen van FIEN.

Maar laat je ook verrassen door de verfijnde kettingen & armbandjes, de unieke pink ringen, de items uit FIENS Heart collectie, de meest prachtige items in Satin gold, de unieke FIEN Specials en de Wish Gifts in limited edition zoals de wish spoons en handgemaakte cosmetic | sieraden pouches die het moment of een cadeau een extra touch geven!

FIEN staat voor kwaliteit en heeft de ambitie om vrouwen te laten schitteren met onze gouden sierraden. We willen graag de mooiste momenten met je beleven! Of je nu een belangrijke dag op kantoor hebt, de bruiloft van je beste vriendin viert of je de verjaardag van je zoon of dochter viert. Onze collecties zijn zo ontworpen dat er voor iedere gelegenheid een geschikt sierraad is. May your wishes come true….

Onze ontwerpen zijn geïnspireerd op de plekken waar we met onze geliefden komen, momenten die we beleven en vormen uit de natuur. Het maakt ons blij en we willen dit graag met jullie delen. De collecties van FIEN zijn zo ontworpen dat je de items uitstekend met elkaar kunt mixen en matchen. We zijn er dol op om diverse kettingen met elkaar samen te dragen. Maak er een feestje van en creëer jouw eigen look met de gouden sierraden van FIEN.