Skip to main content

Winkelmandje

Close Cart

The philosophy – About FIEN

About FIEN ~ In een wereld waar je van een mooi moment een onvergetelijk moment moet maken, je nog meer straalt met handgemaakte gouden sieraden en leuke accessoires die bij je passen, het zo belangrijk is te genieten van de kleine momentjes ontstond het idee van het merk FIEN. Je kunt de meest exclusieve items vinden en ook leuke cadeautjes om jezelf of een ander mee te verwennen.

De basis van het merk FIEN, vernoemd naar de dochter van FIENS founder – Anne-Fiene – bestaat uit de exclusieve handgemaakte oorbellen van FIEN.

Maar laat je ook verrassen door de verfijnde kettingen, armbandjes & pinkringen, de items uit FIENS Heart collectie, prachtige items in Satin gold én de unieke FIEN Specials.

In limited edition biedt FIEN ook Wish Gifts aan zoals de wish spoons en handgemaakte cosmetic | sieraden pouches die het moment of een cadeau een extra touch geven!

FIEN staat voor kwaliteit en heeft de ambitie om je te laten schitteren met unieke gouden sieraden. “We willen graag de mooiste momenten met je beleven! Of je nu een belangrijke dag op kantoor hebt, de bruiloft van je beste vriendin viert of naar een mooi verjaardagscadeau voor je dochter op zoek bent. Onze collecties zijn zo ontworpen dat er voor iedere gelegenheid een geschikt sieraad is. May all your wishes come true….”