Skip to main content

Winkelmandje

Close Cart

Shipment & Delivery

Wij streven er naar om je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Je kunt je bestelling veelal binnen een week verwachten. Je bestelling wordt verstuurd via track & trace zodat je de status kunt volgen.

Bij een aangetekende aflevering vraagt de postbode je om te tekenen voor ontvangst, zo weten wij zeker dat je je bestelling hebt ontvangen. Post NL bezorgt meestal de eerst volgende werkdag. Mocht je niet thuis zijn als je bestelling wordt bezorgd, dan laat de postbode een briefje voor je achter. Het pakket wordt dan nogmaals aangeboden op hetzelfde adres. Mocht het zo zijn dat je weer niet thuis bent, dan wordt de bestelling bij het dichtst bijzijnde postkantoor afgegeven. Je krijgt dan een briefje in de bus met de melding dat je bestelling daar binnen drie weken kunt afhalen.

Wij doen er alles aan om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je te laten bezorgen, wij zijn echter niet aansprakelijk voor vertragingen, verlies en beschadigingen door toedoen van PostNL of een andere bezorger.

Mocht je een bestelling willen plaatsen die verzonden moet worden buiten Nederland neem dan contact op met ons via hello@fiencompany.nl.