Skip to main content

Winkelmandje

Close Cart

On request

Styling, Design & More

Naast de Satin golden sieraden collectie bieden we meer daar waar onze ervaring verder rijkt.

Beleving! Alles draait om het vinden van de juiste touch. Onze kracht als brand specialisten van key pieces!

Daarnaast kunnen we je helpen bij het vinden en concreet maken van jouw droom als (startende) ondernemer en zijn we innoverende denkers die houden van een doelgerichte aanpak!

Graag denken we mee en creëren we op maat.

Wat bieden wij?

# Styling

Op verzoek kun je de items van FIEN gebruiken voor de branding van jouw merk & de styling van een fotoshoot of tv programma.
Daarnaast adviseren we graag welke key pieces van FIEN bij een speciaal moment niet mogen ontbreken voor de uitstraling die je wenst!

Mocht een fotografe en/of videografe wenselijk zijn voor één van deze opdrachten dan kunnen wij je verwijzen naar de juiste persoon die jouw moment weet vast te leggen op beeld.

# Design & More

Ontbreekt het aan tijd, innovatie, een creërende en/of meedenkende kracht, een aanvulling op een bestaande collectie en/of netwerk, of ben je juist van plan een eigen label of onderneming op te zetten? Wij kunnen je helpen met;

  • het ontwerpen van (een onderdeel van) een nieuwe collectie
  • het ontwerpen van een ‘brandings keypiece’ zodat je collectie en (nieuwe) merk staat & onderscheidend is
  • het strategisch meedenken of bedenken van innoverende campagnes, producten en/of diensten ofwel unique sellingpoints faciliteren
  • de positionering van jouw verhaal

Onze ervaring is breed! De focus ligt bij:

  • fashion en/of sieradenlabel
  • home & interior
  • (startende) ondernemers

Bij ieder verzoek bekijken we of het één van onze al bestaande opdrachten niet raakt, zodat wij ons volledig en open kunnen richten op de opdracht.

Achtergrond:

FIENs founder, Anne-Marie van Maarseveen, is een creator pur sang met een ondernemende geest! Ze volgt geen trends maar eigen trends worden gecreëerd en er wordt precies aangevoeld of iets commercieel is of niet.

Kennis en ervaring FIEN: ontworpen voor en strategisch advies gegeven aan verschillende grote en startende merken, winkels, organisaties/bedrijven én samengewerkt en ontworpen met en voor diverse bekende influencers.

Oriënterend kennismakingsgesprek?

Wil je graag een oriënterend kennismakingsgesprek en de mogelijkheden bespreken? Of enkele key pieces van FIEN gebruiken voor de styling van een shoot of branding?

Dit kan! Stuur een mail naar hello@fien.company o.v.v. oriënterend kennismakingsgesprek of o.v.v. (bijdrage) styling.

We kijken er naar uit!

Beautiful wishes, FIEN